سرخ کن فیلیس مدل HD9880/90
18,800,000 تومان
19,300,000 تومان
- کشور سازنده: چین
- مدل 9880 سری 7000
- نوع دستگاه: سرخ کن کم روغن و بدون روغن
- ظرفیت:مناسب 7 نفر
- دارای ترمومتر(دماسنج) برای پخت بهتر و نمایش میزان پخت
- جنس کاسه: نچسب و ضدخش
- ظرفیت کاسه: 8.3 لیتر
- تعدادبرنامه ها: 22 برنامه
- قابلیت اتصال به تلفن همراه
- نوع کاسه : نچسب و ضدخش
- داری نمایشگر لمسی
محصولات مشابه
معرفی سرخ کن فیلیپس مدل HD9880
سرخ کن فیلیپس مدل HD9880 یک دستگاه تمام عیار از کمپانی فیلیپسبوده که توجه طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است، این سرخ کن با توان مصرفی ۲۲۰۰ وات و ۲۲ برنامه مختلف از پیش تعیین شده، امکان پختن و سرخ کردن انواع مواد غذایی را بدون روغن یا روغن خیلی کم فراهم میسازد.
این مدل سرخ کن با کارایی بالا شامل عملکرد های مختلفی از جمله سرخ کردن، تفت دادن، برشته کردن، یخ زدایی، تست کردن، گرم نگهدارنده، چندروش پخت، تخمیر، ارام پز و…. میباشد.
مشخصات سرخ کن فیلیپس مدل HD9880
طراحی و بدنه
بدنه این دستگاه از جنس پلاستیک بوده و به رنگ مشکی زیبایی ساخته شده است.
لازم به ذکر است که این محصول دارای وزن ۹.۲۷ کیلوگرم، ارتفاع ۴۰۳ میلی متر، عرض ۳۰۷ میلی متر و عمق ۳۱۵ میلی متر میباشد که به آسانی قابل حمل است. همچنین فضای زیادی را اشغال نمیکند.
کاسه
کاسه این سرخ کن ۸.۳ لیتر، معادل ۲ کیلوگرم ظرفیت دارد و برای تهیه غذای ۷ نفر مناسب است. همچنین جنس این کاسه از روکشی نچسبی تهیه شده که ضد خش بوده و قابلیت جداشدن و شستشو دارد.
امکانات
سیستم حرارت دهی هوشمند این محصول سبب میشود تا گرما به طور یکنواخت و پیوسته درون دستگاه در حال چرخش باشد بنابراین غذا از هر طرف به طور کامل پخته شده و سرخ میشود.
از امکانات قابل توجه این دستگاه میتوان به سیستم کنترل از راه دور (WIFI) اشاره کرد بدین صورت که میتوانید از طریق اپلیکیشن نصب شده روی تلفن همراه خود، عمل سرخ را کردن کنترل کنید.
از امکانات دیگری که شرکت فیلیپس برای این سرخ کن بی نظیر در نظر گرفته، میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- امکان تنظیم دما و زمان پخت
- خاموش شدن خودکار
- چراغ نشانگر زمان پخت
- اعلام هشدار در پایان عمل سرخ کردن
- دماسنج برای اندازه گیری میزان دمای پخت
- قابلیت تنظیم خودکار دما و زمان
- قابلیت جدا شدن و شستشوی قطعات
- پایه ضد لغزش برای ایمنی
- چند روش سرخ کردن – برشته کردن – گریل – چند روش پخت – تفت دادن – یخ زدایی – گرم کردن مجدد – گرم نگهدارنده – تست کردن – خورشت – تخمیر – آرام پز – انواع پخت ترکیبی و …